Sala de premsa

Jornada de vins de l'Empordà "Vins de Tramuntana"a la Llotja de Barcelona

query_builder   24 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Jornada de vins de l'Empordà "Vins de Tramuntana"a la Llotja de Barcelona

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, assistirà el proper dilluns dia 27 d'octubre a les 17 h a la jornada dedicada als vins de l'Empordà que se celebrarà a la Casa ¿ Llotja del Mar de Barcelona i que està organitzada pel Consell Regulador de la DO
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, assistirà el proper dilluns dia 27 d’octubre a les 17 h a la jornada dedicada als vins de l’Empordà que se celebrarà a la Casa – Llotja del Mar de Barcelona i que està organitzada pel Consell Regulador de la DO Empordà.
 
En l’acte també hi participaran el president del Consell Regulador de la DO Empordà, Josep Blanch, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, la comissionada de l'Alcaldia amb relacions als ciutadans de l’Ajuntament de Barcelona, Cati Carreras, i el director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi, Joan Aguado i servirà per donar a conèixer les novetats de la DO Empordà al públic professional.
 
Roger Viusà, mestre sommelier proclamat millor sommelier d’Europa i elegit el segon millor sommelier del món, pronunciarà la conferència “Empordà, vins de futur”. Es finalitzarà l’acte amb un tast de vins.
 
 
 
Girona, 24 d’octubre de 2008
Servei de Premsa i Protocol
 
 

17:00|.Casa de la Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1) |Barcelona (El Barcelonès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, assistirà a la jornada dedicada als vins de l’Empordà que se celebrarà a la Casa – Llotja del Mar de Barcelona i que està organitzada pel Consell Regulador de la DO Empordà.