Sala de premsa

TURISME

Presentació de les novetats per a la temporada de neu 2012 / 2013 a Catalunya

query_builder   6 novembre 2012 12:43

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de les novetats per a la temporada de neu 2012 / 2013 a Catalunya

 

  • La directora general de Turisme, Marian Muro, presentarà demà la nova campanya de promoció i comercialització de l'oferta de les estacions d'esquí catalanes.
 
La directora general de Turisme, Marian Muro, i el president de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i de Muntanya (ACEM), Xavier Nolla, acompanyats del director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, i el coordinador d’actuacions interdepartamentals de la Generalitat en estacions d’esquí i de muntanya, Xavier Civit, presentaran demà 7 de novembre a les 12.00 hores, les novetats per a la temporada de neu 2012/2013 a Catalunya. L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
En el decurs d’aquesta presentació, Marian Muro explicarà la campanya de promoció que l’Agència Catalana de Turisme, adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, realitzarà per donar suport a la promoció i comercialització de l’oferta de les estacions d’esquí catalanes.

12:00|Presentació de la nova campanya de promoció i comercialització de l'oferta de les estacions d'esquí catalanes. Departament d'Empresa i Ocupació (pg. de Gràcia, 105. 9a planta)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Turisme, Marian Muro, i el president de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i de Muntanya (ACEM), Xavier Nolla, presentaran les novetats per a la temporada de neu 2012/2013 a Catalunya. Ho faran acompanyats del director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, i del coordinador d’actuacions interdepartamentals de la Generalitat en estacions d’esquí i de muntanya, Xavier Civit.