Sala de premsa

El CEO presenta l'última onada del Baròmetre d'Opinió Política de 2012

query_builder   7 novembre 2012 13:17

settings_input_antenna Convocatòria

El CEO presenta l'última onada del Baròmetre d'Opinió Política de 2012

Demà, dijous 8 de novembre, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, presentarà en roda de premsa els resultats de l’última onada del Baròmetre d’Opinió Política d’aquesta legislatura.
 
L’objectiu del Baròmetre és conèixer l’actitud dels catalans davant de la política així com el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics. L’enquesta inclou l’estimació de vot i d’escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats i un bloc específic sobre les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre .
 
El treball de camp de la tercera onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2012 s’ha dut a terme entre el 22 i el 30 d’octubre, mitjançant enquestes telefòniques a una mostra de 2.500 individus.

La roda de premsa tindrà lloc a les 11h a la sala de premsa del Centre d'Estudis d'Opinió.

11:00|El CEO presenta l'últim Baròmetre de 2012.Centre d'Estudis d'Opinió (c. Pau Claris, 138. 4a planta)|Barcelona (El Barcelonès)

El director del Centre d'Estudis d'Opinió, Jordi Argelaguet, presentarà en roda de premsa els resultats de l'última onada del Baròmetre d'Opinió Política de 2012.