Sala de premsa

Dilluns, 19 de novembre, a les 13 hores, al Palau de la Generalitat

M. Pilar Fernández Bozal presideix la celebració del Dia de la Justícia a Catalunya

query_builder   16 novembre 2012 13:32

settings_input_antenna Convocatòria

M. Pilar Fernández Bozal presideix la celebració del Dia de la Justícia a Catalunya

Durant l’acte es lliuraran el Premi Justícia de Catalunya i les medalles d’honor a les persones que han destacat pels seus serveis excepcionals a la justícia
 
La consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal, presidirà la celebració del Dia de la Justícia a Catalunya, que tindrà lloc dilluns, 19 de novembre, al Palau de la Generalitat.
 
A les 13 hores, la consellera obrirà l’acte, durant el qual l’advocat Manel Silva pronunciarà una conferència sota el títol “La seguretat jurídica en temps de crisi”.
 
A continuació, el secretari general del Departament, Jaume Erruz, llegirà el decret de concessió de les medalles d’honor de la Generalitat pels serveis excepcionals a la justícia.  
 
Enguany el Premi Justícia de Catalunya s’ha concedit al Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona en reconeixement al compromís que ha assumit amb els ciutadans i la justícia al llarg de la seva història. Les medalles d’honor pels serveis excepcionals a la justícia han estat atorgades a la Junta del Col·legi de Notaris, al magistrat Luis Rodríguez Vega i al secretari judicial Jaume Herraiz i Pagès.
 
L’acte de cloenda serà a càrrec de la consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal.

13:00|La consellera de Justícia presidirà la celebració del Dia de la Justícia a Catalunya.Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal, presidirà la celebració del Dia de la Justícia a Catalunya. Durant l'acte es lliurarà el Premi Justícia de Catalunya i les medalles d’honor a les persones que han destacat pels seus serveis excepcionals a la justícia. També hi assistiran el secretari de Comunicació, Josep Martí; el secretari de Família, Ramon Terrassa, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.