Sala de premsa

El conseller de Cultura assisteix al lliurament dels guardons XIV premis Vila Torredembarra - La nit de la Cultura 2012

query_builder   16 novembre 2012 15:19

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura assisteix al lliurament dels guardons XIV premis Vila Torredembarra - La nit de la Cultura 2012

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà demà al lliurament dels guardons XIV premis Vila Torredembarra - La nit de la Cultura 2012, que tindrà lloc demà dissabte, 17 de novembre, a les 21.00 hores al Casal Municipal de Torredembarra.  A l’acte hi participaran també també l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué; el Vicepresident del Congrés dels Diputats, Jordi Jané i el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallbé.

21:00|Lliurament dels guardons XIV premis Vila Torredembarra - La nit de la Cultura 2012.Casal Municipal de Torredembarra (c. Capella, 6)|Torredembarra (Tarragonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en el lliurament dels guardons XIV premis Vila Torredembarra - La nit de la Cultura 2012.  A l’acte hi participaran també també l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué; el vicepresident del Congrés dels Diputats, Jordi Jané i el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallbé. També hi assistirà el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin.