Sala de premsa

RECORDATORI: El vicepresident del Govern assisteix a Nova York a la inauguració de l'exposició "Joan Miró: Painting and Anti-Painting 1927-1937"

query_builder   27 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

RECORDATORI: El vicepresident del Govern assisteix a Nova York a la inauguració de l'exposició "Joan Miró: Painting and Anti-Painting 1927-1937"

La mostra, que es podrà veure al MoMA, està organitzada amb el suport de l'Institut Ramon Llull i el Departament de Cultura
El vicepresident del Govern i president de l’Institut Ramon Llull, Josep-Lluís Carod-Rovira, assistirà el proper dimarts, 28 d’octubre a Nova York, a la inauguració de l’exposició “Joan Miró: Painting and Anti-Painting 1927-1937”. La mostra, que es podrà veure al Museum of Modern Art (MoMA) de Nova York, està organitzada amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
A les 10.00 hores es presentarà l’exposició als mitjans de comunicació. Durant l’acte, hi haurà parlaments del director del Museu, Glenn D. Lowry, i de la comissària de l’exposició, Anne Umland. L’exposició aplega un centenar d’obres de l’autor que es podran veure des del 2 de novembre i fins el 12 de gener. A la tarda, a les 18.00 hores, hi haurà una recepció a espònsors, donants, membres de la junta del MoMA i altres personalitats. Tot seguit, a les 19.00h, el vicepresident del Govern assistirà a l’Art World Party. Aquests dos últims actes seran tancats a la premsa.  
 
El mateix dimarts, a les 13.30 hores, el vicepresident del Govern assistirà a un dinar oficial a la residència del Cònsol General d’Espanya a Nova York, Juan Manuel Egea Ibañez.

Els mitjans que vulguin assistir a la presentació del MoMA s’hauran d’acreditar abans de les 20.00 hores del proper dilluns 27 d'octubre enviant un correu electrònic a l’adreça premsa.vicepresident@gencat.net amb el nom, cognom, mitjà i número de DNI.

10:00|.MoMA (11 West 53 Street, entre les avingudes 5 i 6). | (Estats Units)

Presentació de l’exposició “Joan Miró: Painting and Anti-Painting 1927-1937”