Sala de premsa

La presidenta de l'Institut Català de les Dones inaugura a Tortosa la mostra Simone de Beauvoir, feminista i escriptora

query_builder   28 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La presidenta de l'Institut Català de les Dones inaugura a Tortosa la mostra Simone de Beauvoir, feminista i escriptora

Marta Selva també intervindrà en les II Jornades sobre "Cooperació per al desenvolupament: el paper de les dones"
La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, inaugurarà demà a Tortosa la mostra “Simone de Beauvoir, feminista i escriptora” amb motiu del centenari del seu naixement. Amb aquesta exposició l’ICD, adscrit al Departament d’Acció Social i Ciutadania (DASC), proposa un trajecte per la vida i l’obra d’una de les figures més destacades del canvi social i simbòlic protagonitzat per les dones i el feminisme. En l’acte també hi participaran el Delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, i el director territorial del DASC a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs.
 
Marta Selva també presentarà un joc de postals divulgatives i el dossier “Simone de Beauvoir i el feminisme”, materials que complementen l'exposició per facilitar la realització d'activitats didàctiques. L’exposició, que es podrà visitar fins el proper dia 7 de novembre a la Delegació del Govern de les Terres de l’Ebre, forma part del catàleg de mostres itinerants que ofereix l’ICD a entitats i centres culturals i educatius.
 
Posteriorment, la presidenta de l’ICD inaugurarà les II Jornades sobre “Cooperació per al desenvolupament: el paper de les dones” organitzades per la Secretaria de Joventut, la Universitat Rovira i Virgili, la Fundació Privada Montsià i el Consell Comarcal del Montsià. L’acte tindrà lloc a les 17.00 h., a l’Auditori Felip Pedrell (Jardins de Salvador Videllet,1) de Tortosa.

13:30|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (c. Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, inaugurarà l'exposició  “Simone de Beauvoir, feminista i escriptora”  amb motiu del centenari del seu naixement.