Sala de premsa

Presentació a la premsa de l'exposició "La immigració, ara i aquí"

query_builder   27 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació a la premsa de l'exposició "La immigració, ara i aquí"

Dimecres vinent, 29 d'octubre, a les 12.30 hores, al Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia 107)
Dimecres vinent, 29 d’octubre, a les 12.30 hores, al Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia 107) es presentarà als mitjans de comunicació l’exposició “La immigració ara i aquí”. La inauguració oficial de l’exposició serà el mateix dia, a les 19.00 hores, a càrrec de la consellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carme Capdevila.
 
En la presentació del migdia atendran els mitjans de comunicació el comissari de l’exposició, el sociòleg Jordi Sánchez; l’adjunt a la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat, Josep Gonzàlez-Cambray; el director a Catalunya de Caja Mediterráneo, Indaleci Mondéjar, i el director general de Difusió Corporativa de la Generalitat, Jordi Fortuny.
 
En pocs anys Catalunya ha passat de tenir sis milions d’habitants a tenir-ne set i mig. El Palau Robert de Barcelona tractarà la qüestió de la immigració, que és el gran fenomen social de la nostra època, en aquesta exposició que obrirà les portes al públic el dijous 30 d’octubre, a partir de les 10.00 h. Aquesta nova mostra, ha estat impulsada per la Secretaria per a la Immigració, concebuda per Jordi Sánchez i produïda pel Palau Robert, de la Direcció General de Difusió Corporativa, amb el patrocini de la CAM (Caja Mediterráneo).

12:30|.Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia 107)|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació a la premsa de l’exposició “La immigració, ara i aquí”