Sala de premsa

OCUPACIÓ

La secretària d'Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, presenta les polítiques actives d'ocupació destinades a la demarcació de Girona

query_builder   19 desembre 2012 13:02

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària d'Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, presenta les polítiques actives d'ocupació destinades a la demarcació de Girona

 

Demà, dijous 20 de desembre, a les 09:15 hores, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, presentaran en roda de premsa les polítiques actives d’ocupació que el Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya, implementa a la demarcació de Girona.
 
La roda de premsa es celebrarà a les 09:15 hores a la sala Carles Rahola de la delegació del Govern de la Generalitat a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1).
 
Posteriorment, a les 11:00 hores, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, presentarà, en el decurs d’un acte a l’ajuntament de Figueres, les polítiques actives d’ocupació a la comarca de l’Alt Empordà.
 
En el decurs d’aquest segon acte, obert als mitjans de comunicació, el segon tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Figueres, Manuel Toro, presentarà les iniciatives estratègiques en matèria d’empresa, ocupació i formació que realitzarà l’Ajuntament de Figueres en els propers mesos.

09:15|Presentació de les polítiques actives d'ocupació destinades a la demarcació de Girona. Delegació del Govern de la Generalitat a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

La secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, presentarà les polítiques actives d’ocupació destinades a la demarcació de Girona. L'acompanyarà el delegat del Govern en funcions a Girona, Eudald Casadesús.