Sala de premsa

Carles Vega presenta el Manual de consulta sobre Grups d'Ajuda Mútua per a persones amb discapacitat física

query_builder   28 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Carles Vega presenta el Manual de consulta sobre Grups d'Ajuda Mútua per a persones amb discapacitat física

La guia, editada per ECOM, recull l'experiència d'11 anys de treball d'aquests grups
El director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, presentarà demà el Manual de consulta sobre Grups d’Ajuda Mútua per a persones amb discapacitat física editat per la Confederació ECOM. L’acte tindrà lloc a les 12:00 hores a la sala d’actes d’Ibercaja i també hi assistirà el president d’ECOM a Lleida, Josep Giralt.
 
La Confederació ECOM l’integren més de 150 entitats de persones amb discapacitat física d’arreu de l’Estat espanyol. Té per objectiu promoure una major inclusió i qualitat de vida del col·lectiu, fomentar la defensa dels seus drets i treballar per la millora en la cobertura i la qualitat dels serveis i prestacions que reben.
 
Els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) són grups formats per persones amb una problemàtica comuna que es reuneixen periòdicament per afrontar millor la seva situació. En aquestes trobades les persones participants s’ajuden mútuament tant en aspectes emocionals com instrumentals, intercanviant-se informació i recursos.

12:00|.Sala d'actes d'Ibercaja. Rambla Ferran 38, 3a planta|Lleida (El Segrià)

Carles Vega presenta el Manual de consulta sobre Grups d’Ajuda Mútua per a persones amb discapacitat física