Sala de premsa

OCUPACIÓ

El Servei d'Ocupació de Catalunya celebra demà a Lleida una jornada de debat sobre "el mercat de treball en el camp català: reptes i oportunitats"

query_builder   20 desembre 2012 13:01

settings_input_antenna Convocatòria

El Servei d'Ocupació de Catalunya celebra demà a Lleida una jornada de debat sobre "el mercat de treball en el camp català: reptes i oportunitats"

 
·        A les 11:15 hores, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, atendrà els mitjans de comunicació.
 
Demà, divendres 21 de desembre, a les 09:00 hores, s’inaugura la jornada de debat, organitzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, sobre “el mercat de treball en el camp català: reptes i oportunitats”.
 
En el decurs de la jornada, que es celebrarà a la sala d’actes de la Diputació de Lleida (c/ del Carme, 26), representats de les organitzacions empresarials i sindicals del camp català exposaran les seves reflexions i debatran sobre la qualitat del mercat de treball agrari, les condicions de vida al camp, les experiències innovadores i noves pràctiques en el sector, entre d’altres temes.
 
La secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, atendrà els mitjans de comunicació a les 11:15 hores.

11:15| Jornada de debat sobre ¿el mercat de treball en el camp català: reptes i oportunitats¿. .Diputació de Lleida (c. del Carme, 26)|Lleida (Segrià)

La secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, atendrà els mitjans de comunicació després de la jornada de debat “El mercat de treball en el camp català: reptes i oportunitats”, que començarà a les 9h.