Sala de premsa

La consellera Capdevila presideix la cloenda de la jornada tècnica del tercer sector que organitza l'obra social Caixa Sabadell

query_builder   28 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capdevila presideix la cloenda de la jornada tècnica del tercer sector que organitza l'obra social Caixa Sabadell

En el decurs de l'acte es lliuraran els 35ens Premis Caixa Sabadell 2008 a 177 projectes socials i culturals
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà els estands participants en la jornada tècnica del tercer sector que organitza l’obra social Caixa Sabadell i posteriorment presidirà l’acte de cloenda i el lliurament dels 35ens premis Caixa Sabadell a 177 projectes socials i culturals. A l’acte, també hi assistiràn el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley, i l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos.
 
La jornada tècnica vol ser un punt de trobada per al debat i l’intercanvi d’experiències entre les entitats que treballen en el tercer sector i donar a conèixer els projectes i les activitats que es desenvoluparan durant l’any 2009, gràcies a l’aportació dels premis de la caixa sabadellenca. L’acte s’emmarca en els diversos actes programats per la celebració del 150 aniversari de l’entitat.

17:00|.Recinte Firal (c. de les Tres Creus, 202)|Sabadell (El Vallès Occidental)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la cloenda de la jornada tècnica del tercer sector que organitza l'Obra Social Caixa Sabadell.