Sala de premsa

Llena inaugura la millora del camí de Duesaigües al Castell d'Escornalbou

query_builder   28 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Llena inaugura la millora del camí de Duesaigües al Castell d'Escornalbou

Posteriorment, presidirà la commemoració del vintè aniversari del CESAC
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director dels Serveis Territorials del DAR a Tarragona, Xavier Vicens, inaugurarà demà, a les 12:00 hores, el camí de Duesaigües al Castell d’Escornalbou. El punt de trobada serà a l’ajuntament de Duesaigües.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en acabar l’acte.
 
Posteriorment, a partir de les 17:00 hores, presidirà, a Reus, l’acte de commemoració del vintè aniversari del CESAC, acompanyat de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i de Xavier Vicens.
 
A banda d’aquesta primera jornada de celebració, que també contempla prèviament la presentació del CESAC per part del seu president, Miquel Callis, i una intervenció sobre la competitivitat internacional de la indústria avícola espanyola dins d’Europa i de l’Europa a nivell mundial, a càrrec de Peter van Horne, del LEI-Wagenigen University and Research Centre, d’Holanda; dijous tindrà lloc una jornada tècnica, també dins en el marc d’aquest 20è aniversari.
 
El titular del DAR atendrà els mitjans de comunicació al final de l’acte.

12:00|.Ajuntament Plaça Catalunya, 2 |Duesaigües (El Baix Camp)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, inaugura el camí de Duesaigües al Castell d’Escornalbou. Posteriorment, a les 17:00 hores, presidirà la commemoració del vintè aniversari del CESAC, a Reus