Sala de premsa

El conseller Saura signa el conveni marc de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia amb els Ajuntaments de Valls i Montblanc

query_builder   28 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura signa el conveni marc de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia amb els Ajuntaments de Valls i Montblanc

També visitaran les comissaries d'ambdues localitats
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, signarà demà amb l’alcalde de Valls, Albert Batet, el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el Departament d'Interior i l'Ajuntament de Valls de cara al desplegament el proper 1 de novembre dels Mossos d’Esquadra. L’acte tindrà lloc a l’ajuntament (Plaça del Blat, 1) i serà obert als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, el conseller i l’alcalde visitaran les instal·lacions provisionals de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Valls (Pg. President Tarradelles, 12). La visita serà oberta als mitjans.
 
A la tarda, a les 16:30 hores, el conseller signarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el departament d'Interior i l'Ajuntament de Montblanc amb l'alcalde del municipi, Josep Andreu. El conveni es signarà a la seu de l’ajuntament (Plaça Major, 1). L’acte serà obert als mitjans de comunicació.
 
Després de la signatura del conveni, el conseller i l’alcalde visitaran la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montblanc (C/ Regne de Nàpols, 2). La visita serà oberta als mitjans.
 
La voluntat del Departament d’Interior i dels Ajuntaments de Valls i Montblanc és estructurar les funcions que els cossos policials dependents de totes dues administracions realitzen al termes municipals de Valls i Montblanc, en congruència amb els principis que inspiren el sistema de seguretat al conjunt del país, per tal de contribuir a la vertebració del territori i a la cohesió social.

11:30|.Plaça del Blat, 1|Valls (L' Alt Camp)

El conseller Saura signa el conveni marc de coordinació i col•laboració en matèria de seguretat pública i policia amb l'Ajuntaments de Valls