Sala de premsa

Llena presideix el vintè aniversari del CESAC

query_builder   29 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Llena presideix el vintè aniversari del CESAC

L'acte tindrà lloc a les 15:45 hores, a la seu d'aquest organisme, a Reus
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Tarragona, Xavier Vicens, presidirà l’acte de commemoració del vintè aniversari del CESAC, que tindrà lloc a les 15:45 hores, a la seu d’aquest organisme, a Reus. També hi participarà el director general d'Alimentació del Govern d'Aragó, Ramon Iglesias.
 
Aquesta primera jornada de celebració, que també contempla prèviament la presentació del CESAC per part del seu president, Miquel Callís, i una intervenció sobre la competitivitat internacional de la indústria avícola espanyola dins d’Europa i de l’Europa a nivell mundial, a càrrec de Peter van Horne, del LEI-Wagenigen University and Research Centre, d’Holanda; dijous tindrà lloc una jornada tècnica, també dins en el marc d’aquest 20è aniversari.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en acabar els parlaments.

15:45|.Seu del CESAC Carretera Castellvell, s/n |Reus (El Baix Camp)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presideix l’acte de commemoració del vintè aniversari del CESAC