Sala de premsa

Martí Sans inaugura les jornades tècniques d'Expo-Ràpita 2008

query_builder   2 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Martí Sans inaugura les jornades tècniques d'Expo-Ràpita 2008

Les jornades, organitzades per l'IRTA i Expo-Ràpita, s'emmarquen en la XVIII edició de la Fira estatal nàutico-pesquera i VI de cultius marins "Expo-Ràpita"
El director general de Pesca i Acció Marítima del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Martí Sans, presideix, a partir de les 10:00 hores, a Sant Carles de la Ràpita, la inauguració de les Jornades Tècniques d’Expo-Ràpita 2008.
 
D’altra banda, el veterinari i investigador de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del DAR, Joan Ignasi Gairín, moderarà dissabte, a les 12:00h, la taula rodona“ El cultiu del pop”.
 
Les jornades, organitzades per l’IRTA i Expo-Ràpita, s’emmarquen en la XVIII edició de la Fira estatal nàutico-pesquera i VI de cultius marins “Expo-Ràpita”, que aquest matí ha inaugurat Josep Tarragó. La diada d’avui contempla, a les 17:00 hores, una visita a les instal·lacions del Centre d’Aqüicultura de l’IRTA a Sant Carles de la Ràpita, en el marc d’una jornada de portes obertes. El certamen finalitza diumenge.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de les Jornades Tècniques de Expo-Ràpita
DIA:
Divendres, 3 d’octubre de 2008
HORA:
10:00 hores
LLOC:
Saló d’actes de la Llotja de Peix
Moll pesquer, s/n
Sant Carles de la Ràpita
 
 
2 d’octubre de 2008

10:00|.Moll pesquer, s/n|Sant Carles de la Ràpita (El Montsià)

El director general de Pesca i Acció Marítima del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Martí Sans, presideix la inauguració de les Jornades Tècniques d’Expo-Ràpita 2008