Sala de premsa

ATENCIÓ: El conseller Francesc Homs atendrà els mitjans de comunicació a les 20.00h a l'ajuntament de Ripoll.

query_builder   25 gener 2013 13:43

settings_input_antenna Convocatòria

ATENCIÓ: El conseller Francesc Homs atendrà els mitjans de comunicació a les 20.00h a l'ajuntament de Ripoll.

El conseller Homs presideix l'acte de lliurament dels premis Ripollès Líders 2012


El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Ripollès Líders 2012. L’acte també comptarà amb la presència de l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, el delegat  territorial del Govern  de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; el conseller delegat dels Premis Ripollès 2012, Jordi Martí i el president del consell comarcal del Ripollès Miquel Rovira.  El lliurament de premis se celebrarà al Cinema Teatre Comtal de Ripoll a les 21.00h.


Els Premis Ripollès Líders van néixer l’any 2010 amb la intenció de convertir-se en un referent de totes aquelles iniciatives que han aportat algun element diferencial  en el territori. Es tracta de reconèixer públicament les 10 iniciatives personals, empresarials o institucionals que durant l'any 2012 hagin contribuït a potenciar la del Ripollès.

El conseller Homs atendrà els mitjans de comunicació a les 20.00 h a l'ajuntament de Ripoll (Plaça de l'Ajuntament, 3)

21:00|Lliurament dels Premis Ripollès Líders.Cinema Teatre Comtal (c. dels Pirineus, 8)|Ripoll (Ripollès)

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Ripollès Líders 2012. L’acte també comptarà amb la presència de l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell; el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el conseller delegat dels Premis Ripollès 2012, Jordi Martí, i el president del consell comarcal del Ripollès Miquel Rovira. 
A les 20h el conseller Homs atendrà els mitjans de comunicació a l'ajuntament de Ripoll (Plaça Ajuntament, 3)