Sala de premsa

Josuè Sallent participa a la jornada PIMESTIC a Terrassa

query_builder   29 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Josuè Sallent participa a la jornada PIMESTIC a Terrassa

El director general de la Societat de la Informació, Josuè Sallent, participarà dijous, 30 d'octubre, a la Jornada PIMESTIC al Vallès Occidental, que tindrà lloc a Terrassa.
Les jornades PIMESTIC estan adreçades a gerents, directors d’operacions i directors d’informàtica de les petites i mitjanes empreses, amb la intenció d’exposar els avantatges de la implantació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el món empresarial. A partir d’un format innovador i participatiu i amb l’exposició d’exemples reals, aquestes jornades permeten als assistents intercanviar informació i exposar qüestions dins l’àmbit de les TIC.
Les jornades s’emmarquen dins del pla PIMESTIC, que vol potenciar la competitivitat de les pimes catalanes. Es busca millorar la percepció de les TIC entre aquestes empreses i superar els principals obstacles de la seva implantació: el desconeixement del valor d’aquestes tecnologies, la falta de formació, la desconfiança i la manca d’adaptació a les necessitats de les empreses. El desplegament del pla preveu diverses actuacions per als propers quatre anys, tant en l’àmbit territorial com en l’àmbit sectorial, i té un pressupost de 20 milions d’euros en 4 anys.
El pla PIMESTIC és una iniciativa conjunta de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) del Departament de Governació i Administracions Públiques i d’ACC1Ó CIDEM|COPCA del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

12:00|.Fundació CECOT Innovació ¿ Aula Magna - c/ Sant Pau, 6|Terrassa (El Vallès Occidental)

Josuè Sallent participa a la jornada PIMESTIC a Terrassa