Sala de premsa

El president Mas inaugura demà la XVII Trobada d'Economia a S'Agaró

· Pronunciarà el discurs inaugural de les jornades, que enguany estan dedicades al tema "Sobirania Europea i Poder Financer"

query_builder   7 febrer 2013 15:55

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas inaugura demà la XVII Trobada d'Economia a S'Agaró

· Pronunciarà el discurs inaugural de les jornades, que enguany estan dedicades al tema "Sobirania Europea i Poder Financer"

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà demà, divendres 8 de febrer, la XVII Trobada d’Economia a S’Agaró, que estarà dedicada al tema “Sobirania Europea i Poder Financer”. La Trobada, que es farà els dies 8 i 9 de febrer, està organitzada per la Fundació Olof Palme, la Cambra de Comerç de Barcelona i La Vanguardia.
 
En la sessió d’obertura de les jornades, que tindrà lloc a les 19.30 hores al S’Agaró Hotel, a Castell-Platja d’Aro, intervindran la presidenta de la Fundació Olof Palme, Anna Balletbó; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la Generalitat, que pronunciarà el discurs inaugural. Tot seguit hi haurà un col·loqui amb els assistents, que moderarà el director de La Vanguardia, Josep Antich.
 
A l’acte també hi assistiran l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut, i el delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.
 
 

19:30|El president Mas inaugura la XVII Trobada d'Economia a S'Agaró.S'Agaró Hotel (Platja Sant Pol)|Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà la XVII Trobada d’Economia a S’Agaró, que estarà dedicada al tema “Sobirania Europea i Poder Financer”. En la sessió intervindran la presidenta de la Fundació Olof Palme, Anna Balletbó; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la Generalitat, que pronunciarà el discurs inaugural. Tot seguit hi haurà un col·loqui amb els assistents, que moderarà el director de La Vanguardia, Josep Antich. També hi assistiran l’alcalde de Castell-Platja d’Aro i president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, i el delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.