Sala de premsa

El conseller Saura signa demà el conveni marc de coordinació i col·laboració policial amb els Ajuntaments de Cambrils i Móra d'Ebre i visita les comissaries de Cambrils, Móra d'Ebre i Falset

query_builder   29 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura signa demà el conveni marc de coordinació i col·laboració policial amb els Ajuntaments de Cambrils i Móra d'Ebre i visita les comissaries de Cambrils, Móra d'Ebre i Falset

Després de les firmes dels convenis hi haurà atenció als mitjans i les visites a les noves comissaries seran obertes als mitjans de comunicació
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i l’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, signaran demà dijous, 30 d'octubre, a les 10:00h, el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el departament d'Interior i l'Ajuntament de Cambrils de cara al desplegament el proper 1 de novembre dels Mossos d’Esquadra.
 
L’acte se celebrarà a l’Ajuntament de Cambrils (Plaça de l'Ajuntament, 4), en un acte que serà obert al mitjans i posteriorment hi haurà atenció als mitjans
 
Posteriorment, cap a les 10:30 hores, el conseller visitarà la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra de Cambrils (Av. d’Adelaida, 46) en una visita que serà oberta als mitjans de comunicació.
 
A les 13:00h, el conseller visitarà la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Falset (C/Jaume Ciurana s/n), on també podran entrar els mitjans de comunicació.
 
A la tarda, a les 16:30h, el conseller signarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el departament d'Interior i l'Ajuntament de Móra d'Ebre amb l'alcalde del municipi, Josep Solé . El conveni es signarà a la seu de l’ajuntament (Plaça de Baix, 1) i hi haurà atenció als mitjans de comunicació.
 
Cap a les 17:00 hores, Joan Saura es desplaçarà a la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra de Móra d’Ebre (Polígon 19/20) per fer-hi una visita, que també serà oberta als mitjans de comunicació.

10:00|.Ajuntament (Pl. de l'Ajuntament, 4)|Cambrils (El Baix Camp)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, signarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el Departament d'Interior i l'Ajuntament de Cambrils, en un acte que serà obert al mitjans de comunicació i posteriorment hi haurà atenció als mitjans. Posteriorment el conseller visitarà la comissaria dels Mossos de la localitat.