Sala de premsa

La presidenta de l'Institut Català de les Dones clourà les jornades "Cal ser feminista avui?"

query_builder   30 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La presidenta de l'Institut Català de les Dones clourà les jornades "Cal ser feminista avui?"

Marta Selva parlarà sobre el diàleg intergeneracional de dones a Catalunya
La presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, clourà demà la jornada “Cal ser feminista avui?” que han organitzat la Fundación Indera i InteRed Catalunya. Aquesta jornada és un espai de diàleg intergeneracional i interinstitucional per establir estratègies d’acció en els àmbits de la participació política i dels drets econòmics, socials i culturals de les dones de diferents contextos.
 
En concret, la presidenta de l’ICD explicarà com les dones de diferents generacions poden establir una agenda política comuna on totes se sentin part i participin en igualtat de condicions. La Fundació Indera és una entitat de defensa dels drets de les dones a través de la mobilització de persones, grups, organitzacions i institucions i el seu treball en xarxa per a la incidència política. InteRed és una entitat d’intercanvi i solidaritat entre grups culturals, pobles i cultures.

18:00|.Convent de Sant Agustí (c. Comerç, 38)|Barcelona (El Barcelonès)

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, intervindrà en la Jornada Cal ser feminista avui?, organitzada per InterRed i Fundación Indera.