Sala de premsa

Santiago Santiveri rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, li lliurarà la medalla

query_builder   15 febrer 2013 09:33

settings_input_antenna Convocatòria

Santiago Santiveri rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, li lliurarà la medalla

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona, Carme Canela, lliurarà aquest dissabte la Medalla Centenària del Departament al senyor Santiago Santiveri. A l'acte, que se celebrarà a la residència Las Arcadias, també hi assistiran amics i familiars; així com el personal i la direcció del centre.
 
Santiago Santiveri i Margarit va néixer el 16 de febrer de 1913 a Barcelona. Fill del fundador de la companyia de nutrició i productes dietètics Santiveri, va regentar durant molts anys l’empresa al costat del seu germà i cunyats. Encara avui n’és president honorífic i visita les instal·lacions amb regularitat. Es va llicenciar en farmàcia un cop acabada la guerra.
 
La seva dona i ell van tenir 3 fills, que actualment dirigeixen el negoci familiar. També té 6 néts i 5 besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

12:00|Lliurament de la Medalla centenària al senyor Santiago Santiveri.Residència Las Arcadias (c. Doctor Fleming, 25)|Barcelona (Barcelonès)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona, Carme Canela, lliurarà la Medalla Centenària del Departament al senyor Santiago Santiveri.