Sala de premsa

El conseller Castells lliura al Parlament el Projecte de llei de pressupostos per al 2009

query_builder   30 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Castells lliura al Parlament el Projecte de llei de pressupostos per al 2009

Projecte de llei de pressupostos per al 2009
El proper divendres, 31 d’octubre, el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, lliurarà al president del Parlament, Ernest Benach, el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya i el Projecte de llei de mesures fiscals i financeres per al 2009. Un cop lliurats els dos projectes de llei en format electrònic, el conseller mantindrà una reunió amb els representants dels grups parlamentaris al Parlament i, posteriorment, oferirà una roda de premsa per explicar amb detall els comptes del govern per a l’any que ve.
 
L’horari de la presentació serà el següent:
 
10:15h    Els serveis del departament d’Economia i Finances entraran els volums que contenen tota la informació dels pressupostos a la seu del Parlament. 
Lloc: entrada per la porta principal del Parlament
 
10:30h  El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, lliurarà al president del Parlament, Ernest Benach, la informació dels  pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2009 continguda en una targeta SD. 
Lloc: despatx del president del Parlament
 
11:15h   Reunió del conseller Castells amb els representants dels grups parlamentaris. 
Lloc: sala 4
 
12:00h    Roda de premsa 
Lloc: sala de Grups de la Cambra Catalana
 
 
NOTA: els periodistes que no tingueu acreditació per accedir al Parlament, l’heu de demanar per escrit al número de fax: 93 304 66 14 (servei de premsa del Parlament) o al correu electrònic: premsa@parlament.cat

10:15|.Parlament de Catalunya|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, lliurarà al Parlament de Catalunya el Projecte de llei de pressupostos per al 2009. A les 10:30, lliurarà la informació dels pressupostos al president de la cambra catalana, Ernest Benach i a les 11:15 es reunirà amb els representants dels grups parlamentaris. A les 12:00, el conseller Castells compareixerà en roda de premsa.