Sala de premsa

El conseller de Cultura inaugura l'exposició 'La il·lustració gràfica a llibres i revistes' a la Biblioteca de Catalunya

query_builder   15 febrer 2013 15:41

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura inaugura l'exposició 'La il·lustració gràfica a llibres i revistes' a la Biblioteca de Catalunya

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, inaugurarà dilluns, 18 de febrer, a les 18.30 hores, l’exposició “La il·lustració gràfica a llibres a revistes”, que es podrà visitar a la Biblioteca de Catalunya fins el 15 de març. A l’acte també hi participarà la directora de la Biblioteca, Eugènia Serra.
 
La mostra ha estat comissariada pel director de la Unitat Gràfica de la Biblioteca de Catalunya, Francesc Fontbona, i la directora de la Hemeroteca de la Biblioteca de Catalunya,  Maria del Tura Molas.
 
L’exposició fa un recorregut per la història de la il·lustració a través de publicacions i objectes conservats a la Biblitoteca de Catalunya. Inclou productes impresos i materials fets servir per obtenir-los, com ara matrius de fusta i de metall que estampades il·lustraven impresos, una pedra litogràfica i la seva estampació, així com dibuixos i originals manuscrits que servien per a fer-ne gravats o més tard fotogravats.

18:30|Inauguració de l'exposició "La il·lustració gràfica a llibres i revistes".Biblioteca de Catalunya (c. Hospital, 56)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, inaugurarà l’exposició “La il·lustració gràfica a llibres a revistes”, que es podrà visitar a la Biblioteca de Catalunya fins el 15 de març. A l’acte també assistirà el director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma, i la directora de la Biblioteca, Eugènia Serra.