Sala de premsa

TELECOMUNACIONS

El conseller Puig presideix aquesta tarda la inauguració de la setmana dedicada al sector tecnològic Tecnoweek

query_builder   18 febrer 2013 11:20

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Puig presideix aquesta tarda la inauguració de la setmana dedicada al sector tecnològic Tecnoweek

 

  • En el marc de l’acte inaugural, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, acompanyat del president de la Fundació del Cercle Tecnològic de Catalunya, Jordi W. Carnes, presidirà la presentació del “paper” sobre els reptes de la indústria digital associada a la Mobile World Capital que ha elaborat el Cercle en col·laboració amb BDigital.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig,  acompanyat del president de la Fundació del Cercle Tecnològic de Catalunya, Jordi W. Carnes, presideix aquesta tarda a les 18.30 hores, a l’Hotel Hesperia Tower, la inauguració de la setmana dedicada al sector tecnològic Tecnoweek, que se celebra des d’avui i fins el proper divendres 22 de febrer a Barcelona.
 
A l’acte també hi assistiran el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich, i el director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, Jordi Escalé.
 
En el marc de la inauguració, es donarà a conèixer el programa d’activitats de la Tecnoweek, i es presentarà el “paper” sobre els reptes de la indústria digital associada a la Mobile World Capital que ha elaborat el Cercle Tecnològic de Catalunya en col·laboració amb Bdigital.