Sala de premsa

El vicepresident del Govern assisteix a la segona Festa de la Cooperació Catalana

query_builder   3 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern assisteix a la segona Festa de la Cooperació Catalana

Porta per lema "Fem C" i té com a objectiu donar a conèixer les polítiques de cooperació que es fan i sensibilitzar la població
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, assistirà demà dissabte, 4 d’octubre, a la segona Festa de la Cooperació Catalana que se celebrarà durant tot el dia al Parc de la Ciutadella de Barcelona. L’acompanyaran la secretària d’Afers Exteriors, Roser Clavell, el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, David Minoves, i el director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Andreu Felip.

El vicepresident del Govern passejarà pels diferents estands i activitats de la festa i visitarà les entitats i organitzacions que treballen en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament, així com la plaça de la cooperació catalana.
 
A les 12.00 hores, a la seva arribada al Parc de la Ciutadella, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.

12:00|.Punt d'informació ACCD Parc de la Ciutadella (Passeig dels Til·lers, accés pel Passeig Pujades)|Barcelona (El Barcelonès)

El vicepresident del Govern visita la segona Festa de la cooperació catalana