Sala de premsa

Representants de vuit països europeus participen en unes jornades de treball a Barcelona per a fomentar l'ocupació a través del voluntariat

query_builder   1 març 2013 10:55

settings_input_antenna Convocatòria

Representants de vuit països europeus participen en unes jornades de treball a Barcelona per a fomentar l'ocupació a través del voluntariat

La consellera de Benestar Social i Família i la vicerectora d'Estudiants i Cooperació de la UAB, les dues institucions catalanes que participen en el projecte, presenten en roda de premsa la trobada
 
Alemanya, Anglaterra, Bulgària, Catalunya, Dinamarca, Grècia, Holanda i Hongria participen en aquest projecte europeu anomenat VERSO (Voluntaris per a l’ocupació europea)
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i la vicerectora d'Estudiants i Cooperació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Sílvia Carrasco, presentaran en roda de premsa les jornades de treball dels socis del projecte VERSO (Voluntaris per a l’ocupació europea) que tindran lloc a Barcelona dilluns i dimarts vinent. En el decurs de la trobada, representants i tècnics d’Administracions Públiques i d’universitats de vuit països europeus podran conèixer de primera mà diverses iniciatives catalanes que fomenten l’ocupació a través del voluntariat.
 
El projecte VERSO, en que participen la Generalitat de Catalunya i la UAB, té l’objectiu d’explicar com el voluntariat pot ajudar les autoritats a combatre l’atur i a millorar la qualitat de vida de les persones que es troben en aquesta situació. En aquest sentit, s’està elaborant un catàleg de bones pràctiques que inclourà dues iniciatives catalanes que duen a terme la Fundació per a la reinserció de dones (Ared) i Voluntaris en Assessoria Empresarial (VAE). A banda d’aquestes dues propostes, els representants i els tècnics europeus també visitaran projectes de la Fundació Èxit, el Casal dels Infants per a l’acció social als barris i l’entitat Punt de Referència.

12:30|La consellera Munté fa una roda de premsa per presentar el projecte europeu VERSO.Hotel Barcelona Princess (av. Diagonal, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presentarà en roda de premsa el projecte VERSO (Volunteers for European Unemployment).