Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania obre un nou servei "Minuts menuts" a Vilafranca del Penedès

query_builder   3 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania obre un nou servei "Minuts menuts" a Vilafranca del Penedès

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania i l'alcalde de Vilafranca del Penedès presentaran el nou servei
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, presentarà el nou servei “Minuts menuts” de Vilafranca del Penedès. A la inauguració del nou servei també hi assistirà l’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Marcel Esteve.   
 
El servei “Minuts menuts” és una iniciativa pionera, que vol oferir un temps de respir a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. Es tracta d’un servei de guarda de nens i nenes que vol donar resposta a aquelles necessitats no previstes o puntals dels seus pares i mares. A Vilafranca del Penedès, el servei estarà instal·lat en tres espais diferents:
 
  • Llar d’Infants El Parquet. Avinguda Europa, 2. Barri de la Girada
  • Llar Anxaneta. Pl. Fèlix Mestre Nutó, 2. Barri de l’Espirall
  • Llar Sol Solet. C. Sant Antoni Maria Claret, 6-8. Barri de Sant Julià
 
L’horari de funcionament és de dilluns a divendres de 17.30 a 20 hores i el primer dissabte de cada mes, de 10 a 13 hores. El preu del servei és d’un euro per hora d’estada del menor. El nombre d’hores seguides que un/a nen/as pot romandre-hi són tres i dos cops a la setmana com a màxim.
 
El servei “Minuts Menuts” es realitza en col·laboració amb les administracions locals (ajuntaments i consells comarcals), treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància. Actualment funcionen espais a Reus, Castellvell del Camp, Vilanova i la Geltrú, Esplugues de Llobregat, El Vendrell, Mataró, Terrassa, la Seu d’Urgell i la comarca del Pallars Jussà.

18:00|.Llar d'Infants El Parquet (Avinguda Europa, 20. Barri de la Girada)|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Marcel Esteve, presentaran el nou servei “Minuts menuts”.