Sala de premsa

El conseller de Justícia, Germà Gordó, visita l'Ajuntament, la seu de la Generalitat i el Palau de Justícia de Girona

query_builder   8 març 2013 12:06

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Justícia, Germà Gordó, visita l'Ajuntament, la seu de la Generalitat i el Palau de Justícia de Girona

El conseller atendrà els mitjans de comunicació abans de la seva visita al Palau de Justícia, cap a les 11:30 hores
 
El conseller de Justícia, Germà Gordó, es desplaçarà el proper dilluns, 11 de març, a Girona en la que serà la seva primera visita institucional a la demarcació.
 
A les 9:30 h visitarà l’Ajuntament on, acompanyat del delegat del Govern, Eudald Casadesús i de la directora dels Serveis Territorials, Isabel Ruíz, saludarà l’alcalde, Carles Puigdemont, i signarà en el Llibre d’Honor.
 
A continuació, sobre les 10.00 h, visitarà el Servei Territorial de Justícia a Girona situat a la seu de la Generalitat, acompanyat del delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, de la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, M. Josep Feliu, i del director general de Modernització de l’Administració de Justícia, Xavier Fabregat.
 
Posteriorment, a les 11.30 h, el conseller es desplaçarà al Palau de Justícia de Girona on visitarà l’Audiència Provincial i mantindrà una trobada amb el seu president, Fernando Lacaba; el fiscal en cap de Girona, Josep Maria Casadevall; el secretari coordinador, Jaume Herraiz; els degans dels col·legis d’advocats de Girona i de Figueres, Carles McCragh i Joan Ramon Puig, respectivament, i el degà del Col·legi de Procuradors, Carlos Caireta, entre altres.
 
Nota: abans de començar la visita, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Els mitjans que ho desitguin podran pendre imatges de la visita.

11:30|El conseller de Justícia visita l'Ajuntament, la seu de la Generalitat i el Palau de Justícia de Girona.Palau de Justícia de Girona (Pl. Josep M. Lidón Corbí, 1)|Girona (Gironès)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, es trasllada a Girona, en la que serà la seva primera visita institucional a la demarcació i visitarà l'Ajuntament, on saludarà el seu alcalde, Carles Puigdemont;  la seu de la Generalitat, i el Palau de Justícia on, mantindrà una trobada amb el president de l'Audiència de Girona, Fernando Lacaba; el fiscal en cap, Josep M. Casadevall; el secretari coordinador, Jaume Herraiz, entre altres. El conseller estarà acompanyat pel delegat del Govern, Eudald Casadesús; la secretaria de Relacions amb l'Administració de Justícia, M. Josep Feliu; el director general de Modernització de l'Administració de Justícia, Xavier Fabregat, i la directora del Servei Territorial, Isabel Ruíz.