Sala de premsa

Presentació de la campanya "Oberts a la cooperació"

query_builder   11 març 2013 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya "Oberts a la cooperació"

L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, la Confederació de Comerç de Catalunya i la Fundació Codespa presentaran demà, dimarts 12 de març, a dos quarts d'una del migdia, la iniciativa “Oberts a la cooperació”, amb l'objectiu de fomentar el suport a projectes de cooperació al desenvolupament entre els membres de la Confederació.
Laia Sanz, campiona de trial i del Rally Dakar Femení, dona suport al primer projecte triat per “Oberts a la cooperació”:  “Inclusió econòmica i social de dones quítxues mitjançant el turisme comunitari a Cusco, Perú”. L'acte comptarà amb la presència del director general de Cooperació al Desenvolupament, Carles Llorens; el vicepresident de Fundació Codespa, Eduardo Conde, i el president de la Confederació de Comerç de Catalunya, Pere Llorens.

12:30|Presentació de la campanya "Oberts a la cooperació".Sala B de Foment del Treball Nacional (Via Laietana, 32)|Barcelona (Barcelones)

El director general de Cooperació al Desenvolupament, Carles Llorens, presentarà “Oberts a la cooperació”, una iniciativa per fomentar el suport a projectes de cooperació al desenvolupament entre els membres de la Confederació de Comerç de Catalunya.