Sala de premsa

El president Mas inaugura demà a Girona la planta pilot amb tecnologia QDS de l'empresa Metalquimia

· El projecte QDS, innovador al món, permet la curació accelerada dels productes càrnics llescats

query_builder   11 març 2013 14:10

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas inaugura demà a Girona la planta pilot amb tecnologia QDS de l'empresa Metalquimia

· El projecte QDS, innovador al món, permet la curació accelerada dels productes càrnics llescats

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, dimarts 12 de març, a les 17.30 hores, la inauguració de la planta pilot de tecnologia QDS de Metalquimia a Girona. La QDS Process (Quick-Dry-Slice Process) és una tecnologia innovadora  arreu del món que permet la curació accelerada dels productes càrnics llescats. Aquest projecte ha estat desenvolupat conjuntament per Metalquimia, el IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries de la Generalitat) i l’empresa càrnica Casademont.
 
Després de fer un recorregut per les instal·lacions de l’empresa i la planta pilot QDS, tindran llocs els parlaments inaugurals, a càrrec del director general de Metalquimia, Josep Lagares; de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i del president Mas. Durant l’acte es descobrirà una placa commemorativa.
 
A l’acte també hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i el president de Metalquimia, Narcís Lagares.

17:30|El president Mas inaugura la planta pilot amb tecnologia QDS de l'empresa Metalquimia.Metalquimia (Sant Ponç de la Barca, s/n)|Girona (Gironès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la inauguració de la planta pilot de tecnologia QDS de Metalquimia a Girona. Després de fer un recorregut per les instal·lacions de l’empresa i la planta pilot QDS, tindran llocs els parlaments inaugurals, a càrrec del director general de Metalquimia, Josep Lagares; de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i del president Mas. Durant l’acte es descobrirà una placa commemorativa. També hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i el president de Metalquimia, Narcís Lagares.