Sala de premsa

El conseller de Justícia, Germà Gordó, visita l'Ajuntament, el Servei Territorial i el Palau de Justícia de Tortosa

query_builder   14 març 2013 13:40

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Justícia, Germà Gordó, visita l'Ajuntament, el Servei Territorial i el Palau de Justícia de Tortosa

El conseller atendrà els mitjans de comunicació a les 11.30 hores a la Seu del Servei Territorial del Departament de Justícia
 
A la tarda, després de reunir-se amb els degans del Consell dels Il.lustres Col.legis d’Advocats de Catalunya, el conseller Gordó inaugurarà les noves dependències col.legials i clourà l’Acte Solemne de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort
 
El conseller de Justícia, Germà Gordó, es desplaçarà demà divendres, 15 de març a Tortosa, en la que serà la seva primera visita institucional a les Terres de l’Ebre.
 
A les 10:30 h, el conseller acompanyat del delegat del Govern, Xavier Pallarés, i del director del Servei Territorial de Justícia, Joan Juan Aixà, visitarà l’Ajuntament de Tortosa, on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Ferran Bel, i la resta dels regidors i signarà al Llibre d’honor.
 
A continuació, el titular de Justícia es desplaçarà a la seu del Servei Territorial de Justícia a les Terres de l’Ebre, amb seu a Tortosa, on visitarà les dependències. Hi assistirà també la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, M. Josep Feliu.
 
Està previst que el conseller atengui els mitjans de comunicació a la seva arribada a la seu del Servei Territorial, al carrer de Santa Anna número 3-5 2ona planta, prevista per les 11.30 hores.
 
Posteriorment, es dirigirà al Palau de Justícia de Tortosa, on farà un breu recorregut i mantindrà una trobada amb el president de l’Audiència de Tarragona, Javier Hernández; el fiscal en cap de l’Audiència de Tarragona, Xavier Jou, i el magistrat jutge degà de Tortosa, Mariano Eduardo Sanprieto, entre altres personalitats del món de la justícia i el dret.
 
A la tarda, el titular de Justícia asistirà, a les 16:30 h, a la reunió de degans del Consell del Col·legis d’Advocats de Catalunya, que tindrà lloc a les noves dependències col·legials de Tortosa, on signarà al Llibre d’honor del Col·legi d’Advocats de Tortosa.
 
A continuació, sobre les 17.30h, el conseller Gordó inaugurarà el recinte i farà el descobriment d’una placa commemorativa de l’acte.
 
Finalment, a les 18:30h Gordó assistirà a l’acte de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, patró dels advocats, on farà la cloenda.

10:30|Visita a Tortosa.Serveis Territorials de Justícia (c. Santa Anna, 3-4)|Tortosa (Baix Ebre)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, visitarà demà Tortosa. A les 10:30 h, el conseller acompanyat del delegat del Govern, Xavier Pallarés, i del director del Servei Territorial de Justícia, Joan Juan Aixà, visitarà l’Ajuntament de Tortosa, on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Ferran Bel, i la resta dels regidors i signarà al Llibre d’honor. A continuació, el titular de Justícia es desplaçarà a la seu del Servei Territorial de Justícia a les Terres de l’Ebre, on el conseller atendrà els mitjans de comunicació a les 11.30 hores. A la tarda, després de reunir-se amb els degans del Consell dels Il.lustres Col.legis d’Advocats de Catalunya, el conseller Gordó inaugurarà les noves dependències col.legials i clourà l’Acte Solemne de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort.