Sala de premsa

El conseller Homs presideix l'acte de signatura d'un conveni de les quatre diputacions per coordinar l'estratègia europea

query_builder   25 març 2013 19:52

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presideix l'acte de signatura d'un conveni de les quatre diputacions per coordinar l'estratègia europea

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà demà, dimarts, la signatura d’un conveni de col·laboració de les diputacions de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida per compartir serveis en l’àmbit internacional i coordinar l’estratègia europea.
 
Aquest conveni representa un pas més en el full de ruta que s’ha marcat el Govern de reforçar l’acció exterior en tres àmbits: donar suport a la internacionalització de l’economia catalana; donar a conèixer al món la realitat econòmica catalana; i traslladar les aspiracions de Catalunya basades en l’exercici democràtic del dret a decidir.
 
L’acte tindrà lloc a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat a les 18.00h, amb la presència del conseller Homs i dels presidents de les quatre diputacions: Salvador Esteve, Barcelona; Josep Poblet, Tarragona; Joan Giraut, Girona, i Joan Reñé, Lleida.

18:00|El conseller Homs presideix l'acte de signatura d'un conveni de les quatre Diputacions per coordinar l'estratègia europea.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà la signatura d’un conveni de col·laboració de les diputacions de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida per compartir serveis en l’àmbit internacional i coordinar l’estratègia europea. En l'acte hi participaran els presidents de les quatre institucions: Salvador Esteve, Barcelona; Josep Poblet, Tarragona; Joan Giraut, Girona, i Joan Reñé, Lleida.