Sala de premsa

El president de la Generalitat farà demà, dimecres, balanç dels 100 dies de Govern

query_builder   2 abril 2013 15:59

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat farà demà, dimecres, balanç dels 100 dies de Govern

·        Artur Mas farà una valoració de la tasca de l’Executiu i exposarà les línies d’acció de futur, en el decurs d’una roda de premsa, a les 12 del migdia, al Palau de la Generalitat
El president de la Generalitat, Artur Mas, farà demà, dimecres, 3 d’abril, un balanç dels 100 dies de Govern, en el decurs d’una roda de premsa que tindrà lloc a les 12.00 del migdia, a la sala de premsa del Palau.
 
El cap de l’Executiu compareixerà davant els mitjans de comunicació acompanyat del conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i valorarà la tasca realitzada pel Govern des que va prendre possessió el dia 27 del passat mes de desembre i traçarà les línies d’acció de futur.
 
 
Nota: Com és habitual, els mitjans de comunicació disposaran del senyal a Collserola d’aquesta compareixença informativa. També es podrà seguir la roda informativa en directe a la pàgina www.gencat.cat/premsa.  

12:00|El president de la Generalitat farà balanç dels 100 dies de Govern.Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, compareixerà davant els mitjans de comunicació, acompanyat del conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, per fer un balanç dels 100 dies de Govern i traçar les línies d’acció de futur.
 
Nota: Els mitjans de comunicació disposaran del senyal d’aquesta compareixença informativa a Collserola. També es podrà seguir la roda informativa en directe a la pàgina web www.gencat.cat/premsa