Sala de premsa

El vicepresident del Govern inaugura les III Jornades Llengua i Immigració

query_builder   10 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern inaugura les III Jornades Llengua i Immigració

En aquesta edició tractaran sobre l'acolliment lingüístic
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dimarts, 11 de novembre, la inauguració de les III Jornades Llengua i Immigració que enguany se celebren sota el lema “Acolliment lingüístic: una perspectiva europea”. L’acompanyaran el secretari de Política Lingüística, Bernat Joan, i el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós.
 
Les jornades, que se celebraran a l’Auditori del Palau de la Generalitat, s’inauguraran a les 9.15 hores amb una intervenció del vicepresident del Govern. Posteriorment i al llarg de tot el dia hi haurà diferents conferències. Entre els conferenciants cal destacar la presència de Joseph Sheils, director de l’Oficina de Llengües del Consell d’Europa i Claire Extramiana, de la delegació per a la llengua francesa i les llengües de França
 
Sota el lema “Acolliment lingüístic: una perspectiva europea”, les jornades serviran enguany per presentar les línies principals de la política lingüística del Govern en relació amb l’acollida de les persones nouvingudes i conèixer les recomanacions i els criteris establerts pel Consell d’Europa en aquesta matèria. També s’hi analitzaran algunes experiències de diferents països europeus i, com en edicions anteriors, es tractaran aspectes que ajudin a millorar l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua.

09:15|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració de les III Jornades Llengua i Immigració