Sala de premsa

El conseller de Cultura clou la presentació del 'Llibre Blanc de l'Animació a Espanya'

query_builder   12 abril 2013 17:02

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura clou la presentació del 'Llibre Blanc de l'Animació a Espanya'

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, clourà el proper dilluns, 15 d’abril, a les 12.00 hores la presentació del Llibre Blanc de l’Animació a Espanya, a la seu de SGAE a Barcelona. A la presentació hi participen també el conseller delegat d’Acc1Ó, Joan Tarradellas; el director de TVC, Eugeni Sallent; el director general de Rooter, Conrado Castillo; la presidenta d’Animats, Cristina Brandner, i el president de Diboos, Carlos Biern.
 
El llibre Blanc de l’Animació a Espanya és un estudi promogut per DIBOOS - Federació Espanyola d'Associacions de Productores d'Animació, amb seu a Catalunya i que té com a integrant l’Associació Catalana de Productors d’Animació (ANIMATS).

12:00|Presentació del Llibre Blanc de l'Animació.SGAE (pg. de Colom, 6)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, clourà la presentació del Llibre Blanc de l'Animació a Espanya. A l'acte hi participaran també el conseller delegat d’Acc1Ó, Joan Tarradellas; el director de TVC, Eugeni Sallent; el director general de Rooter, Conrado Castillo; la presidenta d’Animats, Cristina Brandner, i el president de Diboos, Carlos Biern.