Sala de premsa

Aquest dimecres, a les 10.00 hores, a l'aeroport de Lleida-Alguaire

Simulacre d'accident aeronàutic a l'aeroport de Lleida-Alguaire (Segrià)

query_builder   15 abril 2013 17:13

settings_input_antenna Convocatòria

Simulacre d'accident aeronàutic a l'aeroport de Lleida-Alguaire (Segrià)

 
Aquest dimecres dia 17 d’abril, a partir de les 10.30 hores, es realitzarà a les instal·lacions de l’Aeroport de Lleida-Alguaire (Segrià) un simulacre d’accident d’una aeronau A320 en el moment enlairar-se, organitzat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC). L’exercici té com objectiu comprovar la implantació del Pla d’Autoprotecció de l’aeroport i posar a prova la coordinació dels diferents equips operatius en la gestió d’una gran emergència en el marc del Pla AEROCAT per emergències aeronàutiques a Catalunya.
 
El Delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida, Anna Miranda, faran l’atenció als mitjans de comunicació.
 
El punt de trobada amb la premsa, que podrà prendre imatges del simulacre, serà a la zona exterior de l’Aeroport i des d’allà se’ls traslladarà fins al punt d’ubicació dels periodistes a la zona aire de l’aeroport. L’hora de trobada s’ha establert a les 10.00 hores. És important ser puntual, ja que el moviment dels vehicles d’emergència fa que no es pugui accedir a les pistes un cop es tanqui l’accés.
 
Els periodistes que vulguin assistir al simulacre s’han d’acreditar (Nom, Cognom i DNI) com a molt tard demà dimarts al migdia, per tal que l’aeroport pugui gestionar les acreditacions d’accés a les instal·lacions. Us podeu acreditar al telèfon 935542623 o bé a través del correu premsa.protecciocivil@gencat.cat
 
 
 
Barcelona, 15 d’abril de 2013