Sala de premsa

El president Mas inaugura dijous vinent la terminal d'hidrocarburs de Tradebe al Port de Barcelona

query_builder   16 abril 2013 15:07

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas inaugura dijous vinent la terminal d'hidrocarburs de Tradebe al Port de Barcelona

  • La inversió en nova terminal logística ha suposat una inversió de 65 milions d’euros
  • Els mitjans s’hauran d’acreditar prèviament per poder cobrir aquest acte
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dijous vinent, 18 d’abril, la nova terminal d’hidrocarburs de la companyia Tradebe, ubicada al Port de Barcelona.
 
L’acte, que començarà amb una visita a les instal·lacions, tindrà lloc a  partir de les 12.30 hores, i comptarà amb la assistència de la ministra de Foment, Ana Pastor, el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra; el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives; el president de Tradebe, Josep Creixell, i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea. Després de la visita a les noves instal·lacions hi  haurà els parlaments inaugurals.
 
La nova terminal logística, que ha suposat una inversió de 65 milions d’euros, s’ha construït en dues parcel·les ubicades al moll de l’Energia del Port de Barcelona, amb una extensió total de 60.000 m2 ocupats per 29 tancs d’emmagatzematge que ofereixen una capacitat total de 450.000 m³. Aquesta instal·lació donarà feina a 27 persones.
 
Tradebe és una de les companyies líder en la gestió de residus industrials a España, amb una forta presència als Estats Units i al Regne Unit i amb filials a França i Turquia. Addicionalment, TPS, filial de Tradebe, ofereix servei d’emmagatzematge d’hidrocarburs líquids a granel, concretament fueloil, gasoils, jets i benzines, així com diversos components d’aquests productes, com FAME, etanol, etc.
 
Acreditació i cobertura dels mitjans
 
Els mitjans que vulguin cobrir aquesta acte s’hauran d’acreditar abans de demà, dimecres 17 d’abril, a les 10 del matí davant del Gabinet de Premsa del Port de Barcelona indicant el nom, DNI i el mitjà a comunicacioport@portdebarcelona.cat (tel 93 306 88 40).
 
Per motius de seguretat i restricció d’accés al moll de l’Energia, on es troben les instal·lacions, els mitjans de comunicació interessats en cobrir l’acte s’hauran de desplaçar necessàriament fins a la terminal en un autocar de l’organització. El punt de trobada per a aquest transport estarà situat al costat de l’Estació Marítima Nord del World Trade Center de Barcelona (veure plànol).
Les unitats mòbils de TV i ràdio també hauran d'estar al lloc de trobada dels mitjans a l'hora indicada i seguir l’autocar dels mitjans en el recorregut per dins del Port fins a l’empresa Tradebe.
 
D’altra banda, durant la visita és obligatori la utilització de casc, armilla i ulleres de seguretat, que es proporcionaran a la terminal. Durant el recorregut els mòbils hauran d’estar totalment desconnectats i és prohibit fumar.
 

12:30|Inauguració noves instal·lacions de Tradebe.Moll de l'Energia. Port de Barcelona.|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà la nova terminal d’hidrocarburs de la companyia Tradebe, ubicada al Port de Barcelona. A l'acte hi assistiran la ministra de Foment, Ana Pastor; el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra; el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives; el president de Tradebe, Josep Creixell; el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea. Després de la visita a les noves instal·lacions hi haurà els parlaments inaugurals.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquesta acte s’han d'haver acreditat prèviament.