Sala de premsa

El president Mas es reuneix demà al Palau de la Generalitat amb la comissària europea d'Acció pel Clima

· En acabar, tots dos oferiran una breu compareixença informativa

query_builder   17 abril 2013 17:01

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas es reuneix demà al Palau de la Generalitat amb la comissària europea d'Acció pel Clima

· En acabar, tots dos oferiran una breu compareixença informativa

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà demà, al Palau de la Generalitat amb la comissària europea d'Acció pel Clima, Connie Hedegaard. Acompanyaran el president el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el secretari d’Afers Exteriors, Roger Albinyana.
 
La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar la trobada, el president i la comissària oferiran una breu compareixença informativa a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat. La comissària farà la seva intervenció en anglès i, per motius de temps, en aquesta ocasió no hi haurà traducció consecutiva.
 
Aquesta és la primera visita oficial a Catalunya de la comissària d’Acció pel Clima. En acabar l’entrevista amb el president, Connie Hedegaard participarà en una reunió amb el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible i membres del Govern i del CAREC.

16:00|El president Mas es reuneix amb la comissària europea d'Acció pel Clima.Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà amb la comissària europea d'Acció pel Clima, Connie Hedegaard. Acompanyaran el president el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el secretari d’Afers Exteriors, Roger Albinyana. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar la trobada, el president i la comissària oferiran una breu compareixença informativa a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat. La comissària farà la seva intervenció en anglès i, per motius de temps, en aquesta ocasió no hi haurà traducció consecutiva.