Sala de premsa

El conseller Homs presidirà la presentació d'"El tresor cartogràfic de Catalunya. Els mapes més antics, segles XVII i XVIII"

query_builder   17 abril 2013 17:48

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presidirà la presentació d'"El tresor cartogràfic de Catalunya. Els mapes més antics, segles XVII i XVIII"

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà demà dijous 18 d’abril l’acte de presentació del llibre “El tresor cartogràfic de Catalunya. Els mapes més antics, segles XVII i XVIII”.
 
L’acte s’iniciarà a les 19.00 hores a l’Auditori del Palau de la Generalitat i comptarà amb les intervencions del director de la Col·lecció i director del Centre d’Història Contemporània de Catalunya, Jaume Sobrequés, i de l’autor de l’obra i president de l’Associació de Bibliòfils de Barcelona, Jordi Estruga. La presentació es clourà amb la intervenció del conseller Homs.

19:00|El conseller Homs presenta 'El tresor cartogràfic de Catalunya'.Palau de la Generalitat. Auditori (entrada pel c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà l’acte de presentació del llibre “El tresor cartogràfic de Catalunya. Els mapes més antics, segles XVII i XVIII”. També hi assistirà el secretari de Comunicació, Josep Martí.