Sala de premsa

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participa en la inauguració de l'exposició 'CINETIK!' a la Fundació Stämpfli de Sitges

query_builder   26 abril 2013 14:20

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participa en la inauguració de l'exposició 'CINETIK!' a la Fundació Stämpfli de Sitges

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà demà dissabte, 27 d’abril, a les 19.00 hores a la Seu de la Fundació Stämpfli, en la inauguració de l’exposició “CINETIK!”. A l’acte hi participaran també l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; el president de la Fundació Stämpfli, Pere Stämpfli, i el comissari de l’exposició Serge Lemoine.
 
La mostra reuneix 17 obres de 13 artistes internacionals representatius de l’art òptic dels anys 50, 60, 70 i també de l’actual: Antonio Asis, Martha Boto, Carlos Cruz-Díez, Ivan Contreras-Brunet, Elías Crespin, Hugo Demarco, Ángel Duarte, Horacio García Rossi, Francisco Sobrino, Jesús Rafael Soto, Luis Tomasello, Gregorio Vardanega i Pere Stämpfli.
 
L’exposició es podrà visitar fins el 27 d’octubre.

19:00|Inauguració de l'exposició 'Cinetik!' a la Fundació Stämpfli.Fundació Stämpfli (pl. de l'Ajuntament, 13)|Sitges (Garraf)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en la inauguració de l’exposició “Cinetik!”. A l’acte hi participaran també l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; el president de la Fundació Stämpfli, Pere Stämpfli, i el comissari de l’exposició Serge Lemoine.