Sala de premsa

El president Mas encapçala demà l'acte de constitució del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya

query_builder   29 abril 2013 16:05

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas encapçala demà l'acte de constitució del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, dimarts 30 d’abril, l’acte de constitució del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya, una associació que té com a objectiu principal reforçar la competitivitat de la indústria de l’automòbil  com a motor de l’economia catalana.
 
L’acte es farà a les 17 hores al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat i hi assistirà una àmplia representació del món de l’automòbil a Catalunya. Hi haurà parlaments del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; del president del Clúster, Vicenç Aguilera, que presideix el Consorci Circuit de Catalunya, i del president Mas, que tancarà l’acte.
 
El nucli constituent del Clúster l’integren les empreses SEAT, NISSAN, GESTAMP, FICOSA i DOGA, que en el seu conjunt facturen 10.000 milions d’euros i donen ocupació a 18.300 persones. El Clúster, que ha estat impulsat pel Govern de la Generalitat, neix amb la voluntat d’ampliar els seus membres amb la incorporació d’altres empreses i entitats del sector.
 
A l’acte de demà al Palau de la Generalitat és previst que hi assisteixin el vicepresident de Recursos Humans de SEAT, Josef Schelchshorn; el conseller director general de NISSAN Motor Ibérica, Frank Torres; el president de FICOSA, Josep Maria Pujol, i el director general de DOGA, Toni Garcia, entre d’altres.
 

17:00|El president Mas encapçala la constitució del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de constitució del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya, que té com a objectiu principal reforçar la competitivitat de la indústria de l’automòbil  com a motor de l’economia catalana. Hi haurà parlaments del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; del president del Clúster, Vicenç Aguilera, que presideix el Consorci Circuit de Catalunya, i del president Mas, que tancarà l’acte. També és previst que hi assisteixin el vicepresident de Recursos Humans de SEAT, Josef Schelchshorn; el conseller director general de NISSAN Motor Ibérica, Frank Torres; el president de FICOSA, Josep Maria Pujol; el director general de DOGA, Toni Garcia; el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, entre d’altres.