Sala de premsa

L'Institut Català de les Dones presenta una campanya de prevenció de la violència masclista entre joves i adolescents

query_builder   13 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Institut Català de les Dones presenta una campanya de prevenció de la violència masclista entre joves i adolescents

La campanya forma part de les actuacions que duu a terme el Govern dins el programa "Talla amb els mals rotllos" de prevenció de la violència masclista entre la població jove
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presenta divendres, dia 14 de novembre, una campanya de prevenció de la violència masclista adreçada a la població jove. La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, acompanyarà la consellera en l’acte, així com el degà del Col·legi de Periodistes, Josep Carles Rius.
Durant la presentació se signarà del conveni de col·laboració entre l’Institut Català de les Dones i els mitjans de comunicació, que aporten desinteressadament els espais per a la difusió de la campanya a través de la premsa escrita, la ràdio i la televisió.
Aquests missatges de sensibilització per a la prevenció de les relacions abusives entre noies i nois es difondran a partir del proper dia 15 de novembre i fins el dia 5 de desembre.
La campanya es realitza en el marc de les actuacions que duu a terme el Govern dins el programa “Talla amb els mals rotllos” de prevenció de la violència masclista entre la població jove. Tot plegat forma part de les accions previstes per l’ICD per a la commemoració, el proper dia 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

11:00|.Departament d'Acció Social i Ciutadania (pl. de Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, presentarà la campanya de prevenció de violència masclista entre joves i adolescents.