Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visita Reus i Tarragona

query_builder   30 abril 2013 14:16

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visita Reus i Tarragona

 
 • A Reus inaugurarà l’Escola Isabel de Besora i l’Institut Roseta Mauri, i també signarà un conveni a l’Institut d’Horticultura i Jardineria per impulsar els cicles formatius del sector agrari
 
 • A Tarragona signarà diversos convenis per implantar l’FP dual a l’Institut Comte de Rius: amb Dow Chemical i l’AEQT en l’àmbit químic i,  amb MASA, en el de l’electricitat i l’electrònica
 
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, visitarà el proper dijous les poblacions de Reus i Tarragona. A Reus inaugurarà l’Escola Isabel de Besora i l’Institut Roseta Mauri, i també signarà un conveni a l’Institut d’Horticultura i Jardineria. A l’Institut Comte de Rius de Tarragona signarà diversos convenis per impulsar l’FP dual. Acompanyaran la consellera el delegat territorial del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, i la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, M. Àngels González.
 
La titular d’Ensenyament inaugurarà a les 10,30h l’Escola Isabel de Besora i a les 12.00h l’Institut Roseta Mauri, acompanyada de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i de la directora general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Meritxell Ruiz. En ambdós centres la consellera Rigau farà una visita de les instal·lacions i el descobriment de la placa inaugural. També es duran a terme parlaments inaugurals, en què hi participaran la consellera, l’alcalde i el directors corresponents, Eduard Ferran a l’escola i Josefa Belló a l’Institut.
 
Seguidament, a les 13.30h Irene Rigau serà a l’Institut d’Horticultura i Jardineria, on signarà un conveni amb el Monestir de Santa Maria de Poblet i la Fundació Populus Alba per impulsar els cicles formatius de la família professional agrària que es duen a terme en el centre. Hi seran presents el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, el director de l’Institut, Raimon Martí, i l’abat del Monestir de Santa Maria de Poblet, Josep Alegre.  Després dels parlaments al jardí, que clourà la consellera, es plantarà un ametller de la mateixa varietat que dels del Monestir de Santa M. de Poblet.
 
Finalment, la consellera d’Ensenyament signarà, a partir de les 16,30h, tres convenis per impartir dos cicles d’FP en règim de formació dual a l’Institut Comte de Rius, acompanyada del director general de Formació Professional. Dos d’ells, amb Dow Chemical Ibérica i l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) per impartir el cicle formatiu de grau superior en Química industrial i, el tercer,  amb MASA per impartir el cicle formatiu de grau superior d’Automatització i robòtica industrial. També hi serà present l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.
 
Als parlaments, a banda de la titular d’Ensenyament i del director general de Formació Professional, hi participaran el president de l’associació Empresarial Química de Tarragona, Joan Pedrerol, el director del complex industrial de Dow Chemical Ibérica, Kepa Díaz, l’administrador únic de Masa Servicios, José María Pau, i el director de l’Institut, Francesc Roca.
 
30 d’abril de 2013
10.30 | Visita a Reus i Tarragona

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, visitarà Reus i Tarragona. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin. 

 • 10:30|Inauguració de l'Escola Isabel de Besora .Escola Isabel de Besora (c. de Fuster Valldeperes, 7)|Reus (Baix Camp)

  La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà l’Escola Isabel de Besora de Reus.

 • 12:00|Institut Roseta Mauri a Reus.Institut Roseta Mauri (c. Jaume Vidal i Alcover, 17-19)|Reus (Baix Camp)

  La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà l’Institut Roseta Mauri de Reus.

 • 13:30|Institut d'Horticultura i Jardineria.Institut d'Horticultura i Jardineria (Autovia de Bellisens. Km. 1,5)|Reus (Baix Camp)

  La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, signarà un conveni a l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

 • 16:30|Institut Comte de Rius.Institut Comte de Rius (c. Marcel·lí Domingo, s/n)|Tarragona (Tarragonès)

  La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, signarà diversos convenis per implantar l’FP dual a l’Institut Comte de Rius de Tarragona.