Sala de premsa

El president Mas convoca els partits favorables a la consulta i les institucions locals a una cimera sobre el dret a decidir

query_builder   3 maig 2013 19:39

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas convoca els partits favorables a la consulta i les institucions locals a una cimera sobre el dret a decidir

  • Hi prendran part les formacions polítiques parlamentàries que han donat suport al dret a decidir, les diputacions i les entitats municipalistes
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha convocat per dilluns vinent, 6 de maig, una reunió de treball amb les forces polítiques parlamentàries favorables a la consulta i amb el consell de governs locals de Catalunya per definir de forma concertada l’apertura del procés pel dret a decidir cap a la societat civil.
 
Formen part del consell de governs locals de Catalunya els presidents de les quatre diputacions i de les dues entitats municipalistes, així com per l’alcalde de Barcelona. A la reunió també assistiran la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, i el conseller de la Presidència, Francesc Homs.
 
La cimera, que es farà a les 18 hores al Palau de la Generalitat, serà “l’embrió” del futur Pacte Nacional pel Dret a Decidir, tal com va explicar el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs,  en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu d’aquesta setmana.
 
 
Nota: la trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar, representants de cadascuna de les parts atendran els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat. A continuació, també ho farà el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs.
 

18:00|El president Mas convoca els partits favorables a la consulta i les institucions locals a una cimera sobre el dret a decidir.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha convocat una reunió de treball amb les forces polítiques parlamentàries favorables a la consulta i amb el consell de governs locals de Catalunya per definir de forma concertada l’apertura del procés pel dret a decidir cap a la societat civil. A la reunió també assistiran la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, i el conseller de la Presidència, Francesc Homs.
 
Nota: la reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran enregistrar imatges a l’inici. En acabat, representants de cadascuna de les parts atendran els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat. A continuació, també ho farà el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs.