Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament presideix la presentació del balanç dels dos anys de l'Impuls de la Lectura

query_builder   6 maig 2013 14:23

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament presideix la presentació del balanç dels dos anys de l'Impuls de la Lectura

 
  • En el decurs de l’acte es presentarà el Portafolis de Lectura, que recull la història lectora de cada alumne durant el seu recorregut escolar
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà demà el balanç dels dos anys de l’Impuls de la Lectura. L’acte tindrà lloc a partir de les 18h a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona.
 
Per part del Departament d'Ensenyament també hi assistiran el secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo; el director general de Centres Concertats i Centres Privats, Miquel Garcia; la sotsdirectora general de la Inspecció d’Educació, Margarida Muset; el president del Consell Català de Formació Professional, Xavier Casares; el gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Manel Blasco,  i la sotsdirectora general de Llengua i Plurilingüisme, Mònica Pereña, que farà el balanç dels dos anys d’implantació de l’Impuls de la Lectura.
 
En el mateix acte, també es presentarà el Portafolis de Lectura, un document que cada alumne disposarà i on es recollirà l’itinerari de lectura al llarg de tota l’etapa escolar. Durant la presentació intervindrà l’escriptor Josep Francesc Delgado i un alumne de l’escola Pia de Granollers, guanyador del premi de lectura de La Vanguardia.

18:00|Presentació balanç Impuls de la lectura.Biblioteca Jaume Fuster (pl. de Lesseps, 20-22)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà la presentació del balanç dels dos anys de l’Impuls de la Lectura.