Sala de premsa

La Consellera d'Acció Social inaugura a Olot el nou edifici del Consorci de Benestar Social a can Castellanes

query_builder   14 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Consellera d'Acció Social inaugura a Olot el nou edifici del Consorci de Benestar Social a can Castellanes

Visita altres dependències socials de la Garrotxa
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de l’alcalde d’Olot, Lluís Sacrest, i del president del Consell comarcal de la Garrotxa, Joan Espona, inaugurà demà a Olot, a les 12,00h, les noves dependències del Consorci de Benestar Social. 
 
L’antiga fàbrica Can Castellanes és un edifici catalogat que ha estat interiorment rehabilitat. Centralitza els diversos serveis socials, ara dispersos per la ciutat, i s’adequa a les noves necessitats, segons estableix la llei de Serveis Socials.
 
Prèviament, al matí, la Consellera anirà a Sant Feliu de Pallerols, on s’entrevistarà amb el seu alcalde, Joan Casas, i visitarà el Centre de dia de gent gran d’aquesta població.
 
Tot seguit, a Olot, visitarà les obres de rehabilitació i adequació del mas el Cassés que passarà a ser una llar-residència per a persones amb discapacitat psíquica de la Fundació Fèlix Llobet i que acollirà, en part, usuaris de la cooperativa de La Fageda.

En les diverses visites que farà la Consellera a la Garrotxa, estarà acompanyada pel director de serveis territorials del Departament a Girona, Josep Viñas.

12:00|.Oficines de Benestar Social. Antiga Fàbrica can Castellanes (pl. Palau, 9)|Olot (La Garrotxa)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà l'antiga fàbrica can Castellanes que ha estat remodelada per acollir les noves dependències de benestar social d'Olot.