Sala de premsa

Josefa Galan rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Ramon Saura, li lliurarà la medalla

query_builder   22 maig 2013 10:01

settings_input_antenna Convocatòria

Josefa Galan rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Ramon Saura, li lliurarà la medalla

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Joan Ramon Saura, lliurarà aquest dijous la Medalla Centenària del Departament a la senyora Josefa Galan. A l'acte, que se celebrarà a la Residència de Balàfia, també hi assistiran amics i familiars de l’homenatjada; la direcció i el personal del centre, i representants de la paeria de Lleida.
 
Josefa Galan i Baqué va néixer el 23 de maig de 1913 a Mollerussa, on passà la infantesa i la joventut. Es va haver de casar dues vegades amb el seu marit, perquè durant la guerra van perdre els papers del primer matrimoni. La parella va anar a viure a una torre de Bell-lloc i, més tard, es va traslladar a Lleida, on la senyora Galan regentà una botiga. El matrimoni ha tingut 3 fills, 6 néts i 2 besnéts. És molt aficionada al futbol i a les manualitats.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

12:00|Medalla centenària a la senyora Josefa Galan.Residència de Balàfia (c. Olondriz Ostiz, 6)|Lleida (Segrià)

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Joan Ramon Saura, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a la senyora Josefa Galan.