Sala de premsa

Presentació d'un sistema pioner al món en la monitorització del compostatge

query_builder   22 maig 2013 13:44

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació d'un sistema pioner al món en la monitorització del compostatge

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, i el director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, assistiran el proper divendres, 24 de maig, a les 11 hores, a la presentació de la tecnologia Compoball, un sistema de monitorització del compostatge pioner al món, que es realitzarà a la planta de Torrelles de Llobregat.
L’equip del projecte europeu de R+D+i Compoball, que ha estat liderat des de Catalunya durant 3 anys, ha desenvolupat un sistema intel·ligent que permet controlar el compostatge de residus orgànics. Setze empreses, entitats i associacions d’arreu d’Europa han estat al darrere del projecte, coordinat per l’empresa catalana IRIS, dedicada a l’enginyeria, recerca i innovació. La UPC s’ha responsabilitzat del desenvolupament tècnic de Compoball, en estreta col·laboració amb IRIS i amb l’Institut Superior Tècnic de Lisboa. A més, com a socis catalans del projecte, hi han pres part l’Agència de Residus de Catalunya i l’Associació de Plantes de Compostatge de Catalunya.
 

11:00|Presentació d'un sistema pioner al món en la monitorització del compostatge. Planta de compostatge de Torrelles de Llobregat (Can Gallina, s/n)|Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, i el director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, assisteixen a la presentació de la tecnologia Compoball, un sistema de monitorització del compostatge pioner al món.