Sala de premsa

El secretari general de l'Esport presideix demà la presentació de la XIII cursa "Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple" del Circuit de Catalunya

query_builder   22 maig 2013 14:08

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de l'Esport presideix demà la presentació de la XIII cursa "Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple" del Circuit de Catalunya

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà demà, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la XIII edició de la campanya “Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple”, un acte esportiu que tindrà lloc el diumenge 2 de juny al Circuit de Catalunya per donar suport a la lluita contra l’esclerosi múltiple.
Acompanyaran el secretari general en l’acte l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Rosamaria Estrany; el director del Circuit de Catalunya, Salvador Servià; el vicepresident de l’Associació Mitja Marató de Terrassa, Josep Mota, i Minu Rovirosa, afectat d’esclerosi múltiple que l’any 2012 va aconseguir fer 12 Maratons.
 
També hi seran presents els padrins de la campanya Audie Norris (exjugador del FC Barcelona de bàsquet), Silvia Abril (actriu), Bernat Soler (periodista de TV3), Nacho Caceres (atleta olímpic) i Txell Calduch (atleta).
 
La campanya “Mulla’t i corre” és una competició popular d’atletisme de caire solidari que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i que col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cedint l’import de les inscripcions. L’acte està organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, la Federació Catalana de Patinatge i el diari Sport.

12:00|Presentació de la cursa 'Mulla't i Corre per l'esclerosi múltiple' al Circuit de Catalunya.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació de la cursa "Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple" al Circuit de Catalunya.